Mijn incassorun is niet correct, hoe kan ik deze incassorun verwijderen?

Om een incassorun opnieuw te kunnen maken dient eerst het incasso verzameldocument te worden verwijderd.

Dit kunt u doen in het tabblad verzameldocumenten van het actiejaar van een fonds of abonnement. Hiervoor gaat u vanuit het hoofdmenu van LEA naar Contributie, bijdragen en abonnementen > Abonnementen > het betreffende abonnement en actiejaar. U opent dit actiejaar en kiest voor het tabblad **'Incasso's/acceptgiro's/facturen'** en vervolgens voor het subtabblad 'Incassobestanden en documenten'.

U selecteert het betreffende incasso document en klikt op de knop 'Verwijder'.

Tot slot volgt u de vragen welke LEA aan u stelt.

Hierna kunt u de incassorun opnieuw draaien.